Palvelut

Sähköurakointi palvelut

Palveluumme kuuluu sähköurakointi, sähkösuunnittelua, konsultointia sekä TV antennijärjestelmien asennus kaiken kokoisiin kohteisiin aina kesämökeistä ja omakotitaloista suurimpiin liike- ja asuinkiinteistöihin saakka.

palvelu1

Asuinkiinteistöjen saneerauskohteet

Erikoisalaamme ovat sähkösaneeraukset vanhoissa kiinteistöissä.

palvelu2

Antennien uusasennukset ja korjaukset

TV antennit ja vahvistimet, myös HD vastaanottoa varten tarkoitetut sekä LTE häiriösuojaus. Antenniverkon asennus niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin, kuten pienempiin kesämökkeihin tai omakotitaloihin tai suurempiin liike- tai asuinkiinteistöihin. Hallitsemme myös satelliittijärjestelmät.

palvelu3

Aurinkopabeelien asennus ja myynti

Asennamme vuosien kokemuksella kaikenkokoiset aurinkosähköjärjestelmät jolloin voit olla varma järjestelmän oikeasta toiminnasta. Kun yrityksellämme on sähköurakointioikeudet niin pystymme tekemään kaikki tarvittavat sähköasennustyöt.

Meillä on laaja valikoima akuilla toimivia mökkisähköjärjestelmiä markkinoiden parhailta toimittajilta. Toimitamme myös kaiken kokoiset 1­ tai 3 vaiheiset verkkosähköjärjestelmät teollisuuteen, taloyhtiöille, maatalouteen, omakotitaloille ja vapaa­ajan asunnoille.