Tjänster

Elentreprenader

Till våra tjänster hör elentreprenader, elinstallation, konsultering samt installation av TV antenner och tillbehör till alla fastigheter oberoende av storlek, allt från sommarstugor och egnahem till prouktionshallar och offentliga byggnader.

palvelu1

Sanerings objekt

Vårt specialkunnande omfattar framför allt elsaneringar i äldre fastigheter.

palvelu2

Nyinstallation av TV antenner och tillbehör,
även HD mottagning

När det gäller TV antenninstallationer, även HD mottagning och LTE avstörning, för sommarstugor, egnahem, par-eller radhus, industrihallar eller höghus och du behöver en sakkunnig antennmontör, så vänd er med förtroende till oss så skräddarsyr vi tillsammans en anläggning som passar ert behov. Vi installerar också parabolantenner.

palvelu3

Solenergi system

Vi installerar med många års erfarenhet solenergisystem , vilket gör att kunden kan vara säker på att systemet fungerar felfritt. När vårt företag har elentreprenörsrättigheter så utför vi alla slags elinstallationer.

Vi har ett brett urval av solenergisystem med batterier av branschens ledande tillverkare avsedda för fritidsstugor. Vi levererar också solenergisystem i olika storleksklasser som 1­ eller 3 fas anläggningar att anslutas till elnätet för industri, fastighetsbolag, jordbruksfastigheter, egnahemshus och fritidshus.